Onweer op komst

Ok, we mogen helemaal niet klagen wat het weer betreft. Dat is de afgelopen dagen, zoniet weken, misschien wel maanden erg mooi en zomers. Met een beetje onweer op komst is er dan eindelijk wat variatie in de lucht en hebben de donkere wolken een dreigend karakter.

Tip:
Na een onweersbui kunnen regendruppels of spiegelingen in het water weer leuke platen opleveren.

Tags: ,

2 comments

  1. Niets zo mooi als prachtige wolkenluchten fotograferen (en ze bekijken, dat ook!) Ook deze is erg mooi, maar mag ik je een tip geven? Je kunt een lenscorrectie uitvoeren op je foto zodat het huis links recht komt te staan, dat kijkt denk ik net iets prettiger 🙂
    Ik ben zelf ook aan de slag geweest met dit donderse weer, foto moet ik nog even op m’n weblog zetten, maar hij staat al ín m’n portfolio (en op Nu.nl) ;-))

    • Die lenscorrectie heb ik nog nooit over nagedacht te doen, maar is wel een goeie. Weet niet of het zicht met je eigen ogen minder scheef is, als gezien door de camera. Het standpunt doet dit ook natuurlijk…

      Maar sowieso vind ik de luchten af en toe te mooi om niks mee te doen, dan maak ik toch even een foto ervan. Zonder wolken is de lucht maar saai! Ik heb jouw donderse weerfoto wel al gezien, maar niet op Nu.nl. Die komt toch ook erg indrukwekkend over? De regen viel er net uit!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.