GAMMA Racing Day

Het was al weer een poosje geleden dat ik op het TT-Circuit rondgelopen heb, maar vandaag was weer een uitstekende kans. Voorheen Rizla, maar nu met Gamma als hoofsponsor voor de jaarlijkse Racing Days. Een gratis evenement, met als topattractie publiekslieveling Robert Doornbos die ons met zijn indrukwekkende 750 pk Superleague Formula V12-bolide een  demo gaf! Kippenvel!!

Uiteraard was er meer te zien, zoals het vrij rijden voor de exoten zoals Ferrari, Mercedes en Porsche…

Deze fanatiekeling liet zijn BMW M3 aardig driften. Maar dat kan ook makkelijk met ruim 400 pk op de achterwielen.

Hij was overigens niet de enige… 😉

Standaard aanwezig op een circuit, een gezonde dosis pacecars. En in dit geval niet de minste. Uiteraard bewonder ik de Civic Type-R van het huidige model. Hij is o zo mooi… _0_

Verder reed de Dutch Supercar Challenge zijn officiële wedstrijd. Hier rijden 2 klasses door elkaar en dat was duidelijk te merken qua snelheid. Als Hondafan kreeg ik uiteraard de rillingen van de groene S2000 en zijn typische hoogtoerige geluid.

Aangezien de middag vrijwel droog verliep, heb ik me toch bijzonder goed vermaakt. Ik was nog nooit op deze Racing Days geweest, maar voor wat ik er nu van gezien heb, moet ik er wel een volgende keer komen. Al was het alleen maar te doen om de geluiden op het circuit en mijn hobby fotografie die ik daar prima kan uitoefenen.

Liefst volgend jaar met een andere telelens… 🙂

Tags: , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.