Volkstyle Airport Weeze (D)

Een nieuw Nederlands event moet zich vaak nog even bewijzen, maar deze Volkstyle Base part 1 mag wat mij betreft ook een part 2 krijgen. De lokatie was schitterend, waar vroeger de straaljagers in hangars stonden, mochten wij nu genieten van de vele vooraf uitgeselecteerde topwagens in de vagscene. Ik heb me overduidelijk vergaapt aan de vele wonderschone wagens. Dat heb ik dan ook terug laten vertalen in mijn foto’s…

DSC_5280bk

Voor alle foto’s verwijs ik jullie naar hier… Volkstyle Base Part 1, Weeze

Tags: , , , , , , , , , ,

6 comments

  1. Mooie foto’s Edwin!

  2. Erwin van der Wal

    Wow, wat een prachtige foto’s. Super composities en enorme sfeer! Gaaf evenement overigens 🙂

    • Dank je voor het compiment. Ik vond de lokatie waanzinnig mooi… zeker wat fotografie betreft. Ik kon er prima uit de voeten met standpunten en composities maken. De vele hoogstaande vagauto’s maken het plaatje voor mij compleet!

  3. Zeer mooie pics,zou je de pic van min a4 cabrio op de bbs rs miss es naar mij willen mailen,zou hem graag gebruiken op mijn fb mvg kevin maertensk@hotmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.