About

Zomaar ergens in 2008 besloot ik een nieuwe digitale camera te kopen. Het moest beter kunnen dan voorheen.

Na een lange zoektocht ben ik uitgekomen bij de Nikon D40. Een heerlijk instaptoestel. Veel oefenen en lezen over fotografie was het advies. Dat heb ik opgevolgd…

 

In de afgelopen jaren is er veel gebeurd. Ik heb bewuster evenementen bezocht, die ik anders nooit zou bezoeken. Maar een hobby als fotografie brengt je op deze plekken.

Ook ontmoet je mensen die je aanspreken vanwege je toestel. Ze willen graag weten waar de foto’s online komen te staan. Grappig, want dat had ik anders nooit!

Alhoewel ik me wel besef dat ik nog in de kinderschoenen sta qua fotografie, want deze wereld is erg groot, wil ik op mijn weblog mijn belevenissen en de daaruit voortkomende mooie resultaten met jullie delen. Verder ga ik me meer richten op evenementen en losse shoots. Ik weet dat daar animo voor is. Het is namelijk altijd leuk om je foto terug te vinden op een site, als aandenken. Of als herinnering aan die mooie dag natuurlijk.

Verder wens ik je, als bezoeker van deze site, alle plezier toe bij het bekijken van mijn weblog. Ik verwacht verder niks, maar zou het evenwel op prijs stellen als je een reactie zou achterlaten via de mail. Zowel positief als negatief is welkom, daar kan ik alleen maar van leren.

 

Met vriendelijke groet,

 

Edwin Teuben