Spiegelende schilderijen

Fotograaf Daniel Kukla plaatste een vierkante spiegel geklemd in een ezel op de belangrijkste locaties van de Joshua Tree National Park in het zuiden van Californië. Ik zeg, brilliant gevonden idee… Net echte schilderijen!

Deze ongelooflijke foto’s van schilderijen in de woestijn zijn daadwerkelijk gemaakt met een eenvoudige optische illusie. Door het klemmen van een spiegel in een ezel, om het prachtige landschap te reflecteren. Hij hoekte de spiegel dusdanig zodat het de prachtige horizon van de woestijn zou vast leggen, in schril contrast met het landschap direct achter de schildersezel.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2213809/Daniel-Kukla-Photographer-captures-stunning-mirrored-reflections-American-valley-look-like-paintings.html

Tags: ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.