Airshow Oostwold

Ik stond deze 2e pinksterdag voor een lastige keuze, werden het auto’s (er was Duitse autodag op circuit Assen) of toch vliegtuigen fotograferen.

Het is de airshow geworden. Na een grote luchtshow in Leeuwarden alweer 2 jaar geleden was ik helemaal enthousiast om ditmaal op de Airshow Oostwold rond te lopen.

Een moeilijk onderwerp, dat wel. Want de vliegtuigen staan natuurlijk niet alleen stil op de grond…

Ze stunten ook! En das af en toe moeilijk vast te leggen.

Toch denk ik dat ik na een zware selectie toch een aardige impressie van de dag kan geven.

Ondanks de dreigende lucht viel er geen drup regen tijdens de gehele show. Daar hebben we geluk mee gehad.

En wat was ik jaloers op de vele telelenzen!!! Over 2 jaar ben ik er weer bij, misschien wel met een vette teletoeter inmiddels! Wie weet…

Voor alle foto’s verwijs ik jullie naar hier… Portfolio Airshow Oostwold

Tags: ,

6 comments

 1. Hoi Edwin,

  Je hebt weer knappe foto’s gemaakt. erg leuk om ze te bekijken

  • Hoi Patricia,

   Bedankt, heb ze weer me plezier gemaakt… Kijk vaker op mijn site, probeer nu toch wel vaker wat te plaatsen als ik iets leuks gedaan heb. Daar is bloggen ook een beetje voor bedoeld he!

 2. Petje af Edwin! Super goed gedaan en idd, weer zeer mooie foto’s gemaakt. Bravo! Kus,

  • Leuk dat je meekijkt Roos… Ik vind ze ook zelf super mooi gelukt. En een leuke dag gehad daar. Had ik mijn petje maar op gezet, dan was ik niet zo rood geworden! Dat krijg je van een middag naar boven kijken. Haha 😉

 3. Ben jij niet stikbenauwd geworden van de kerosinelucht? Dat vond ik ooit het enige nadeel van zo’n dag, mooie foto’s heb je geschoten en je 70-200 ook weer eens uit het stof gehaald?
  Sandra

  • Ja… een ideaal moment om de 55(!!)-200mm er weer eens bij te pakken. Had eerst rondgelopen met de 18-55, later van lens gewisseld. Had em inderdaad al erg lang niet gebruikt. Oeps!… Na het monteren werkte het focussen niet eens, ik dacht stuk, maar hij stond nog op M! Haha.

   Heb helemaal geen kerosinelucht geroken, voordeel was dat we als publiek de wind in de rug hadden. Het dreigde te regenen en de wind was goed aanwezig, dus dat blies alles van ons vandaan. Ook de regen, maar ook die typische kerosinelucht Geen drup gehad die dag!!

   Had een leuk plaatsje waar het niet al te druk was, dus kon naar hartelust schieten vanuit mijn klapstoeltje!! Had ter plekke al in de gaten dat er mooie exemplaren tussen zaten. We worden er steeds handiger in San!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.