Street Legal Night Drachten

Hoe het mogelijk is weet ik niet, maar als “Drachten” is, dan regent het altijd. Vorig jaar is daarom de King Street 2010 niet verreden. vandaag was de kans om het over te doen… Ook dit keer was het niet geheel droog, maar in ieder geval geen reden om nogmaals af te lasten.

En zo had ik weer een avond om naar uit te kijken. Auto’s kijken, motoren brullen en daarbij fotograferen. Ideaal!

Wel viel het me op dat het minder druk was als vorig jaar. Maar dat zal toch grotendeels met de weersvoorspelling te maken hebben.

Ondanks dat heb ik me prima vermaakt en heb ik weer wild om me heen geschoten. En niet zonder resultaat!

Kijk hier voor meer… Portfolio Street Legal Night Drachten

Tags: , , , ,

2 comments

  1. ik vind het een mooie foto !!!!!!
    van mij op me suzuki gsx-r 750

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.