Fotografie conculega

Als ik iemands werk enorm bewonder, dan is het wel van mijn collega (of concurrent) Misha Strik! Zijn foto’s hebben allemaal een kenmerkende eigen style die ik ook zonder zijn logo zou herkennen. Net zoals Misha heb ik ook de automotive kant zwaar aan mijn favoriete fotografie zijde staan!


Ook zijn eigen auto’s (zowel de Golf MK2 GTi als de MK4) zijn meer dan eens gewilde onderwerpen van zijn fotografie hobby.

Voor meer van Misha’s werk verwijs ik jullie naar zijn Flickr pagina of de Dubclub-online site!

Complimenten kerel, maar dat heb ik je al wel eens verteld. 😉

Tags: , , ,

2 comments

  1. Thanks Edwin, waardeer het enorm!

  2. […] best veel van je geleerd en heb daarom 3 jaar geleden zelfs een blogitem aan je besteed als “Fotografie Conculega” van me. Dit vond je toen een hele eer weet ik nog. Heel veel sterkte aan je familie en aan […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.