Kerstgroet en voornemens 2012

Het jaar is al weer bijna ten einde en zo ook een geweldig fotografie en blogseizoen. Dit jaar ben ik begonnen met bloggen en ik zet dit in 2012 gewoon door. Mijn site is aanzienlijk beter bekeken sinds de overgang naar een blog. Ik heb echt vaste bezoekers nu, waarvoor dank uiteraard. Wel heb ik een aantal voornemens voor 2012. Er wordt inmiddels gewerkt aan een nieuw logo voor mijn blog. Dit logo gaat ook als beeldmerk terug komen op iedere geplaatste foto. Het logo gaat een herkenbaar karakter krijgen. Maar daarover later meer…

In 2012 hoop ik dat jullie wederom mijn site bezoeken om te zien wat ik zoal meemaak en bezoek aan evenementen.

I will keep on blogging and shooting pictures anyway…

Edwin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.