Energy the Network 2012

Naast fotografie heb ik nog een hobby en dat is muziek. Vooral het dance gedeelte. En laat ik nu afgelopen weekend naar een schitterend feest zijn geweest? Zoals ieder jaar, ben ik voor de 4e keer op rij naar (voormalig Trance) Energy geweest in Utrecht.Ieder begin van het jaar zo starten is heerlijk en ik zie er dan ook altijd erg naar uit. We werden deze avond ontzettend verwend qua Dj’s en lasershow. Ik heb geruime tijd op het radio538 VIPdeck gestaan, want we hadden ditmaal viptickets gekocht. Achteraf een aanradertje.

Prima overzicht over de 25.000 mensen voor je en een snelle bediening aan de bar, wat wil je nog meer. Gecombineerd met de beats van o.a. Eric Prydz, Hardwell, Sander van Doorn en Tiesto heb ik een geweldige avond/nacht gehad. Ik was pas zondagmiddag om half 1 thuis. Tja, je moet er iets voor over hebben! 😉

Ps.
Excuus voor de wat mindere kwaliteit foto’s dit keer, ze zijn met mijn iPhone gemaakt en niet met mijn Nikon! 🙁

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *