Leendert en Anita

Ook ik moest er ooit aan geloven, na vele verzoekjes te hebben gehad, toch eens de sprong in het diepe gewaagd. Portretfotografie bedoel ik dan, want dat is niet zo simpel als het lijkt. Ik heb enkele mooie plaatjes mogen schieten in het park van het pasgetrouwde stel…De belichting was moeilijker, het bedenken van een leuke compositie, het omgaan met het bestaande licht. Allemaal dingen die ik tegenkwam deze dag, maar waar ik me uiteindelijk prima mee gered heb. Het kan en moet eigenlijk wel in 1 keer goed, omdat je bijna geen kans op verbeteren (ter plaatse) hebt.

Maar al met al een uitstekend resultaat, waar ze heel gelukkig mee zijn. En dat moet ook op zo’n bijzondere dag!

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *