V.A.G. Treffen Noord

Auto Bourguignon, VW dealer te Leeuwarden, stelt zijn volledige showroom 1 dag per jaar beschikbaar voor een VAG event in het Noorden. Ondanks dat het minder druk was dan vorige edities, heb ik toch nog enkele nieuwkomers gespot en oude bekenden gesproken…

Voor alle foto’s verwijs ik jullie naar hier… VAG Treffen Noord Leeuwarden

Tags: , , , , ,

2 comments

  1. He edwin, zo als beloofd post ik even een berichtje op je site. Bedankt voor de gave foto’s van mijn wagen (audi a4 mat wit). Heb trouwens foto’s gevonden in je portofolio van mijn oude golfje 3.5 in 2011 op meeting vw audi team hoogeveen. Dat was de meeting wat ik bedoelde. Keep up the good work!! En we komen elkaar nog wel is tegen..

    Gr ritch

    • Hey Ritch. Dat je me herkende was voor jou makkelijker als voor mij. Maar ondanks dat we elkaar slechts maar even ontmoet hadden op Hoogeveen (Dat was em inderdaad) wist je mij nog te herinneren. Als waardering ben je de gelukkige geworden met maar liefst 3 foto’s online…

      Ik ga zeker met dit werk verder, hoe klein en simpel ook. Ik ben goed op weg. Thanx. Komen elkaar vast nog wel ergens tegen in het hoogseizoen, want het loopt nu alweer iets af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *